Algemene Vergadering

Gisteren, 5 februari 2023, om 15:00 uur, hielden we een algemene vergadering van het Syrisch Comité. Er staan twee punten op de agenda van de vergadering:

Het eerste betreft de wijziging van het interne systeem, paragraaf artikel. 23 / lid 3

Het tweede punt betreft de bespreking van het actieplan 2023.

De vergadering werd geopend door de aanwezigen te verwelkomen.

De voorzitster van de commissie gaf een toelichting op de wijziging die in de akte van de commissie zal worden aangebracht, zodat de oude clausule bepaalt dat in het geval dat het werk van de commissie stopt, de Algemene Vergadering zal stemmen over de wijze waarop de geldbedragen die de commissie bezit, zullen worden besteed. Terwijl in de gewijzigde clausule staat dat de resterende bedragen op de rekeningen van het comité naar in Nederland geregistreerde organisaties zullen gaan die soortgelijke doelstellingen hebben als het comité. Er werd bij handopsteking gestemd om dit punt van de statuten te wijzigen, en de stemming was unaniem, waarbij dit amendement werd gesteund.

De vergadering besprak het actieplan voor 2023, waarin meer nadruk zal worden gelegd op culturele activiteiten, naast de vaste stopplaatsen op 3/18 en 8/21, en de vorming van een team om de activiteiten op te volgen en het media-aspect, met name de sociale media, te activeren.

Einde van de algemene vergadering.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *